Tetovált lányos-autós

Volt egy felhívásom a facebook oldalamon,  hogy tetovált lányt keresek, őszi, autós fotózáshoz. Többek között Niki is jelentkezett. Különösen megörültem, mert helyben volt és az időjárás kiszámíthatatlansága végett sietni kellett. Hamar tud változni a természet, így késő ősszel.

Egy viszonylag csendesnek gondolt helyre mentünk. Ami elvárás volt számomra, hogy legyenek őszi színek és aszfaltos út. Így esett a választás a Bősárkány és Rábcakapi közötti útszakaszra. Mint később kiderült, közel sem volt csendes útszakasz. Volt olyan autós, aki legalább 3-szor is elment mellettünk. Ehhez lehet, hogy Nikinek is köze volt….mondjuk úgy, hogy nem hosszú nadrág volt rajta. Legszebb az volt, amikor úgy álltam meg az autóval, hogy egy része az árok szélén, másik fele pedig az úttesten volt…..megállt egy autós és megkérdezte, hogy tud e segíteni. Azt hitte, hogy műszaki hiba van.

Szerencsére nem volt gond az autóval. Minden úgy sikerült, ahogy terveztem. Idő csodálatos volt, a mellettünk éppen munkát végző traktoros által felvert port, könnyen le tudtam takarítani az autóról. Viszont rá sem lehet egy rossz szavam sem. Egyrészt el sem várható tőle, hogy ne dolgozzon míg fotózom, ugyanakkor odajött és elnézést kért, hogy beporzott….mondta, hogy pár perc és már végez is.

Különösebben nem készültünk sok ruhával, de azért ezzel kapcsolatban is született egy jó sztori. Megálltunk egy helyen, majd pár kép után, odébb álltam az autóval kb. 200 métert. Közben gondoltunk egy olyan képet, ahol Niki felveszi a piros cipőt. De csak vette volna. Nem volt bent a csomagtartóban. Kivettük és ott maradt az első helyszínen. Még jó, hogy nem másnap vettük észre. Erről van egy videó jelenet is, amit az írás végén találtok majd meg.

A nap legszebb, legmeghatóbb pillanata az volt, amikor egy elektromos kerekesszékes bácsi a lemenő nap fényében, az enyhe emelkedő tetején megjelent. Majd a pillanatkép hamar átértékelődött, amikor először is dobott egy rókát, majd felállt a székből és lazán dobott egy sárgát is. Természetesen ezt nem fényképeztem le.
Szerencse, hogy a Nikiről készült képek, hamar feledtették ezt a pillanatképet.


A végére pedig itt a videó, amit a fotózás közben készítettem:

Comments are Disabled